Tsekinpaimenkoira ©️ Janina Holmberg

Palveluskoiratapahtuma 2024

Palveluskoiratapahtuma järjestetään Vantaalla helatorstaina 9.5.2024.

Näyttelyn osoite on

Vapaalanaukee
Luhtimäki 2,
01660 Vantaa

Arvostelun alkamiskohta ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtuma on avoinna palveluskoiraliiton roduille ja roduille, joilla on kilpailuoikeus palveluskoirakokeissa, myös pennut (7 – 9 kk) sekä jälkeläisluokka.

Tiedustelut

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut sähköpostiosoitteeseen: pktapahtuma@gmail.com
tai arkisin klo 11-14, puh. 0405061149.

Kehäsihteereitä koskevat tiedustelut:
Myyntipaikkoja koskevat tiedustelut: pktapahtuma@gmail.com

Näyttely

Päänäyttely seuraaville roduille:
Beaucenpaimenkoira
Brienpaimenkoira
Dogo argentino
Etelävenäjänkoira
Itäeuroopanpaimenkoira
Kaukasiankoira
Keskiaasiankoira
Picardienpaimenkoira
Sarplaninac
Tsekinpaimenkoira.
Näillä roduilla arvostellaan myös pikkupentuluokka (5 kk – alle 7 kk)


Näyttelyssä palkitaan Best in show käyttökoira
Rodun edustaja, joka on saavuttanut tässä näyttelyssä arvosanan ERINOMAINEN ja jolla on oikeus osallistua palvelus- tai pelastuskoirakokeiden korkeimpaan luokkaan (saavuttanut vähintään koulutustunnuksen: JK2, HK2, VK2, EK2, IGP2, IPO2, SchH2 tai VPG2, MR2, FH1, IFH1, PEKO-T, RH-TA, RH-FA, RH-FLA jonka ohjaaja osoittaa koiran kilpailukirjasta tai tulosteella KoiraNetistä) saa osallistua Best in show käyttökoira -kehään. Rotukehässä valitaan loppukehän osallistuja siten, että ensin tarkistetaan rotunsa parhaimman sekä vastakkaisen sukupuolen parhaimman koiran osallistumisoikeus. Mikäli näistä kumpikaan ei täytä vaatimuksia, tarkastellaan paras narttu- ja paras uros -sijoituksia, jolloin se koira, joka on korkeimmalle sijoitettu ja jolla on osallistumisoikeus, osallistuu loppukehään. Mikäli koirilla on samat sijoitukset tuomari valitsee näistä. Jos parhaimpien sijoitettujen koirien joukosta ei löydy osallistumisoikeutta omaavaa koiraa, kehäsihteeri kokoaa kaikki ne ERINOMAISEN arvosanan saaneet rotunsa edustajat, joilla on oikeus osallistua Best in Show käyttökoira -kehään. Näistä tuomari valitsee rotunsa parhaan käyttökoiran, joka osallistuu Best in Show käyttökoira -kehään. Lue lisää eri arvosteluluokista ja loppukehistä täältä.

Näyttelypaikka
Vantaa

Järjestäjät:
Suomen Palveluskoiraliitto ry

Tapahtumalla on ryhmä Facebookissa
Palveluskoiratapahtuma 2024